Online meidenavond of date night met Netflix Party + 10 filmtips

Het is bijna weekend en vroeger betekende dat meestal met vriend(inn)en uiteten, naar de kroeg of thuis uren bijkletsen. Door de lockdown ben ik echter te comfortabel geworden in mijn eigen huis en voelt mijn pyjama als een tweede huid. Ik lig vrijdagavond tegenwoordig liever alleen onder een dekentje op de bank met een flinke zak blauwe m&m’s en Netflix aan dan dat ik zin heb om de deur uit te gaan. Tegelijkertijd wil ik ook graag sociale contacten onderhouden. Laat ik daar nou een oplossing voor gevonden hebben!

De oplossing voor iedereen die samen online op afstand wil Netflixen heet Netflix Party. Ideaal voor als je zoals ik geen zin hebt om de deur uit te gaan, of als je vriendinnen of vrienden op afstand wonen. Met Netflix Party kan je iedere serie of film synchroniseren met de personen die je uitnodigt en tegelijkertijd kan je in jullie privé chatbox kletsen over de serie. Ideaal toch!?

Netfix Party werkt momenteel alleen nog maar op je laptop en via Chrome. Installeren is heel simpel. Je opent de Chrome Webstore via deze link. Je installeert de extensie via de knop ‘Add to Chrome’.

Netflix Party Google Chrome Extensie

Als je ‘m geïnstalleerd hebt kan je Netflix openen (in Chrome) en een film of serie uitkiezen. Dat duurt normaal zeker een uur, maar met het lijstje filmtips dat ik je zo geef ben je daar zo mee klaar. Open de film die je kijken wil, klik op het rode NP logo rechtsboven in je scherm en Start The Party! Je krijgt nu een URL die je kan kopiëren en delen met je vrienden. Als zij erop klikken, synchroniseert hun scherm automatisch met jou. Hiervoor moeten ze wel ook allemaal Chrome gebruiken en Netflix Party installeren.

10 Films voor een meidenavond met Netflix

Netflix staat vol met films en het is soms lastig kiezen. Met deze 10 meidenfilms bespaar ik je de ellende van uren zoeken naar de beste film, want met deze meidenfilms die nu op Netflix staan heb je sowieso een leuke movie night!

1. Crazy Rich Asians

2. Bridget Jones Baby

3. Ricos de Amor

4. Love, Rosie

5. Rokjesdag

6. Call Me By Your Name

7. Clueless

8. Sisters

9. Ocean’s 8

10. Changeling

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.