Ik collecteer voor de Dierenbescherming!

collecteren voor de dierenbescherming
Boris, de knuffel die ik van de Dierenbescherming kreeg, gaat overal mee naar toe.

De nationale collecteweek voor de Dierenbescherming is begonnen! Reden voor mij als dierenvriend om dit jaar zelf eens een keer te collecteren voor dieren in nood. Dat doe ik niet alleen digitaal, maar ook door vanavond zelf langs te deuren te gaan. Dieren hebben onze hulp hard nodig, want ze kunnen niet voor zichzelf opkomen!

Zes jaar geleden werd ik op het station van Tilburg aangesproken door een straatverkoper van de Dierenbescherming. Of ik een maandelijkse donatie wilde doen. In ruil daarvoor kreeg ik een knuffel van een hond. Vanaf dat moment doneer ik maandelijks een klein bedrag aan de Dierenbescherming. En die knuffel – genaamd Boris – ligt nog steeds bij mij in bed.

Scan deze QR-code met je mobiele telefoon om direct te doneren. Doneren kan al vanaf 1 euro!

Nu ga ik voor het eerst ook zelf de straat op met een collectebus. Zoiets heb ik nog nooit eerder gedaan, dus ik ben er heel benieuwd naar. Hopelijk tref ik veel dierenvrienden, want de Dierenbescherming heeft het geld hard nodig. Zo kost het opvangen van een kat in het asiel 10 euro per dag en kost het 28 euro voor iedere ambulancerit naar een ziek of gewond dier. En er is maar één goed doel in heel nederland die opkomt voor deze dieren. Daarom help ik graag mee. Helaas maar twee avonden, want vanwege werk ben ik vanaf in het buitenland.

Heb jij nou ook iets over voor de dieren? Doneer dan in mijn digitale collectebus! Dat kan al vanaf 2 euro! En als je wil, kan je zelfs je eigen digitale collectebus aanmaken en delen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.