10x mijn mooiste zonsondergangen

Precies één jaar geleden zag ik de mooiste zonsondergang van mijn leven. Dat was in Pai, Thailand, en het leek wel alsof de laatste zonnestralen waren veranderd in een regenboog. Ik hou echt van de prachtige kleuren die soms ontstaan door de ondergaande zon en ik heb er in mijn leven gelukkig al heel veel mogen zien op bijzondere plekken. Voor wie ook zo’n sucker for sunsets is deel ik hier mijn 10 mooiste zonsondergangen.

1. Key West, Florida / Amerika

Sunset Keywest

2. Koh Lanta, Thailand

Sunset Koh Lanta

3. Canggu, Bali

Sunset Bali

4. Ko Tao, Thailand

Sunset Ko Tao

5. Grand Canyon, Utah / Amerika

Sunset Grand Canyon

6. Krabi, Thailand

Sunset Krabi

7. Koh Phi Phi, Thailand

Sunset Koh Phi Phi

8. Canggu, Bali

Sunset Finns Bali

9. Pai, Thailand

Sunset Pai

9. Sant Pere de Pescador, Spanje

Sunset Spain

10. Florence, Italië

Sunset Florence

Een gedachte over “10x mijn mooiste zonsondergangen

  1. Regelmatig weet Berlijn mij te verrassen met een mooie zonsondergang. De weidse uitzichten maken de stad wat mij betreft uitermate geschikt om mooie zonsondergangen te fotograferen! Ik ben benieuwd of jullie nog mooie locaties weten om aan dit lijstje toe te voegen want mijn foto-archief is nog lang niet vol genoeg ;-). Laat die reacties maar komen! Wat een super goede tips! En ook van de minder bekende dingen. We zijn nu onderweg naar Berlijn en gaan zeker veel van dit duidelijke en overzichtelijke blog gebruik maken. Bedankt Marjolein.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.