About Me

Hoi lezer,

Welkom op mijn blog, Robynvangorsel.com, een feel-good space waar ik alles wat me bezighoudt in het leven deel, van boeken, series of vakanties tot aan persoonlijke gedachtes, hoogtepunten en binnenkort mijn verhuizing naar New York. Ik kan niet wachten om het allemaal met je te mogen delen!

Leuk dat je de moeite hebt genomen om hier te komen. Ik zal me even voorstellen. Ik ben Robyn van Gorsel, 26 jaar en ik woon al mijn hele leven in Brabant. Al ben ik de laatste tijd ook veel te vinden bij mijn vriend in Amsterdam tot dat ik naar New York verhuis. Het liefst ben ik zo veel mogelijk dagen per jaar op vakantie. Samen met iemand of lekker alleen. Ik ben absoluut geen reiziger, maar ik vind het wel leuk om nieuwe plekken te ontdekken.

Het roer om

Ik probeer zo veel mogelijk van het leven te genieten. In 2019 besloot ik daarom om alleen nog maar dingen te doen die ik leuk vind. Dat betekende het opzeggen van mijn kantoorbaan, voor mezelf beginnen als freelance journalist en een paar maanden alleen reizen door Azië. Lekker cliché, maar het roer ging om. Vorig jaar (2020) zet ik die trend voort. Iets anders dan gepland vanwege corona, want reizen gaat even niet en ik werk een stuk minder. Daardoor ben ik wel eindelijk begonnen aan het schrijven van een thriller, ga ik mijn Amerikaanse droom achterna én zag deze blog na jaren twijfelen het levenslicht.

De tekst gaat verder onder de foto, waar ik letterlijk het roer omgooide ;-)!

Na mijn studie journalistiek in Tilburg duurde het twee jaar voor ik me bij de Kamer van Koophandel inschreef als journalist. Ik freelance nu voor de Brabantse online regiokranten van DPG Media (BNdeStem, Brabants Dagblad en Eindhovens Dagblad), VROUW.nl, JFK Magazine en Veronica Magazine. Stuk voor stuk verschillende doelgroepen, maar daar houd ik van. Mijn interesses beperken zich ook niet tot één specialisatie.

Feel-good space

Behalve dat vrienden mijn werkritme nog steeds niet begrijpen (soms tot midden in de nacht op een zondag en dan weer vrij op een woensdag) leid ik best een normaal leven. Dus ook daar zal ik over schrijven. Niet alleen maar over reizen, mooie boeken of andere leuke zaken, maar ook over persoonlijke updates of lastige vraagstukken. Maar dan wel met tips en inspiratie, want het blijft natuurlijk wel een feel-good space.

Liefs,

Robyn

Nu weet je wie ik ben, maar wie ben jij? Laat het me weten!

2 gedachten over “About Me

  1. Lieve Robyn, je kent mij al heel lang, je logeerde bij me en ik ga je blog volgen. Als pensionada tijd zat en kom een langs in Italie. Kun je leuk over schrijven, veel te beleven, zelfs op het platteland. Liefs, Elly

  2. Hoi Robyn,
    Zojuist las ik een (verdrietig!!) artikel in AD van jou. Dat artikel gaat over Azra, een oud collega van mij. Mogelijk zijn jij en ik ook familie. Redenen om contact te zoeken. Zou je mij terug willen mailen? Ik heb een paar vraagjes.
    Groetjes,
    Jetske van Gorsel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.